Materialismens Død

kr.198.00

 

Kategori:

Beskrivelse

Er stof det fundamentale i universet, eller er der dokumentation for, at bevidsthed er altings ophav?

Er tro og videnskab hinandens modsætninger, eller er der en sammenhæng mellem de to?

Har videnskaben gjort Gud overflødig, eller er dette en forhastet og ligefrem forkert antagelse?

I medier og undervisning fremstilles det i overvejende grad, som om videnskabelige kendsgerninger peger på et gudløst univers. Indflydelsesrige ateister hævder, at videnskaben understøtter ateismen, og at det kun er et spørgsmål om tid, før forskningen definitivt kan mane illusionen om Gud i jorden. Karsten Pultz mener, at denne forestilling er forkert, og viser i denne bog – ikke uden humor – hvordan kvantefysikken modsiger et materialistisk og ateistisk verdensbillede.

Karsten Pultz viste i sin første bog, Exit evolution, hvordan de videnskabelige data peger på, at Darwins teori er forkert. Evolutionsteorien er tæt forbundet med materialismen – troen på, at stof er det fundamentale, og at alt i denne verden kan forklares som stof, der reagerer med andet stof.

Forfatteren har gennem de sidste 10 år arbejdet sammen med forskere fra især USA og Tyskland i det, som kaldes Intelligent Design-bevægelsen – en bevægelse, der arbejder med at udbrede kendskabet til de videnskabelige kendsgerninger, som peger på, at livet og universet er frembragt af en intelligent designer.

Udfordringens Forlag

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Materialismens Død”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *