Ikke helt tilfældigt? – DNA med potentiale

DKK199.95

Kategori:

Beskrivelse

Er der evidens for evolution?
Vi er alle blevet undervist i evolution – belært om den kendsgerning, at alle levende væsner har udviklet sig fra en primitiv encellet livsform, og undervist i teorien, om at det er sket ved hjælp af tilfældige mutationer og naturlig udvælgelse.
I denne banebrydende bog argumenterer Dr. Lee Spetner overbevisende for, at de videnskabelige data hverken bekræfter evolutionens teori eller dens kendsgerning. Vores data underbygger i virkeligheden en helt anden teori, som, hvis den bekræftes, vil få vidtrækkende konsekvenser for menneskeheden og revolutionere videnskabelig forskning og uddannelse.
Læs denne bog, hvis du vil danne dig en kvalificeret mening om disse spørgsmål.

Den egenskab ved levende stof, som råber højest på en forklaring, er, at det er nærmest ufatteligt kompliceret på måder, der skaber en meget kraftig illusion om, at det er designet.
Richard Dawkins
Dette kræver så afgjort en forklaring. Men er evolutionsteorien (som Dawkins er en meget aggressiv fortaler for) den rigtige forklaring?
I denne banebrydende nye bog gennemgår Dr. Spetner den nyeste videnskabelige forskning og understreger, at hverken udviklingen fra et fælles, primitivt ophav – eller den mekanisme, der skal forklare, hvordan denne udvikling har fundet sted – finder støtte i videnskaben. Dr. Spetner forklarer, at alle de videnskabelige data faktisk støtter en alternativ teori: Hypotesen om ikke-tilfældig evolution (NREH). NREH er i dag den eneste teori, som kan give en forklaring på de tilfælde af hurtige, arvelige populationsforandringer, som vi hele tiden er vidne til.
Hvis du gerne vil danne dig din egen kvalificerede mening om disse spørgsmål, så læs denne bog. Måske vil den overraske dig ikke så lidt.

Dr. Lee Spetner
tog sin Ph.D. i fysik ved Massachusetts
Institute of Technology i 1950.
Efter sin tjenestetid i den amerikanske flåde har han gennem fyrre år arbejdet med forskning og udvikling og kontrol af militære systemer – tyve år i USA ved Johns Hopkins University og tyve år i Israel.
Efter at være gået på pension har han i tolv år beskæftiget sig med forskning i kræftbehandling. Han har undervist i kommunikationsteori og informationsteori ved Johns Hopkins University og Weizman-instituttet i Israel og har gennem halvtreds år brugt sin viden om disse emner til at studere evolution. Han har offentliggjort adskillige artikler om evolution i førende videnskabelige tidsskrifter.
Dr. Lee Spetners første bog om emnet, Not By Chance! Shattering the Modern Theory of Evolution, blev udgivet af Judaica Press i 1997 og høstede ros blandt kritikere.

 

Udgivet af ORIGO
i samarbejde med
ProRex Forlag

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ikke helt tilfældigt? – DNA med potentiale”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *